Aktuální informace ze dne  3. 4. 2019

Příměstský tábor – Trochu méně horké léto II


Blíží se nám léto a s létem opět příměstský tábor, který pořádá nezisková organizace Attavena ve spolupráci se ZŠ , ZUŠ  a MŠ Kašperské Hory.
Tábor proběhne v termínu 15. – 19. 7.
 v prostorách 
školy. Příměstský tábor je nepobytový a probíhá ve všední dny během letních prázdnin v čase od 7 do 17 hod. Jednoho tábora se může zúčastnit 10 – 30 dětí. Program tábora je nastavený pro pobyt venku i vevnitř a kombinuje různé aktivity (výtvarné, sportovní, hrací, poznávací, soutěžní, apod.).  Zúčastnit se mohou děti 1. stupně základních škol, jejichž rodiče pracují nebo si práci hledají. Pobyt dětí je zdarma, platí se pouze 350 Kč za týden na teplé obědy a pití. Více informací se dozvíte na informační schůzce pořádané v  ZŠ , ZUŠ  a MŠ Kašperské Hory, kde budou k dispozici i potřebné dokumenty pro nástup dítěte. Dokumenty naleznete i na webových stránkách  http://www.attavena.cz/kurz/kasperske-hory/
 V případě dotazů kontaktujte koordinátorku projektu: Andrea Kočerová, tel: 774 223 887.

 

 

Zpráva z ledna 2019:

Vážení rodiče,

v době letních prázdni probíhaly v naší škole opakovaně bezplatné příměstské tábory. Vždy jsme měli připraveny termíny, materiální i personální zabezpečení na celý měsíc. Z důvodu velmi malého zájmu rodičů, proběhly vždy jen dva turnusy. V některých bylo dokonce jen 6 kašperskohorských dětí.

To bylo hlavním důvodem, proč nebylo možné v loňském roce tábory uspořádat. Vzhledem k narůstajícímu počtu dětí na prvním stupni jsme opět vstoupili v jednání, takže pokud to půjde, škola veřejnosti opět letní příměstské tábory nabídne.

O výsledcích jednání Vás budeme včas informovat.